Peter keikalle?

Tilasta ja tilanteesta riippuen Peter Joukaiselta löytyy monenlaisia kokoonpanoja. Yksin ja duona esiintyessä laulujen sanoitukset ja tulkinta pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Bändillä puolestaan saadaan aikaan enemmän rytmiä ja sävyjä. Pääsääntöisesti äänentoisto löytyy omasta takaa, eikä siitä koidu merkittäviä lisäkustannuksia.

 

Seurakunnat

Peterin tekemät seurakuntavierailut ovat pääsääntöisesti konsertteja, joissa hän laulaa omia laulujaan ja kertoo tarinoita niiden takaa. Peter pitää tärkeänä kertoa seurakuntakeikoilla aina jotakin omasta uskostaan ja evankeliumin hyvästä sanomasta.

Peterin bändi säestää myös jumalanpalveluksia ja muita kristillisiä tilaisuuksia, joissa on tarvetta yhteislaululle. Ylistystilaisuuksissa Peterin vaimo Laura on usein mukana laulamassa.

Nuortenillat
Peter on keikkaillut viime vuosina noin 50 keikan vuositahdilla. Suuri osa keikoista on ollut seurakunnan nuortenilloissa. Konserteissaan hän pyrkii tuomaan laulujen sanomaa lähelle kuulijoiden elämää kertomalla lauluista kappaleiden väleissä. Peterin kokemus rippikoulu- ja nuorisotyössä auttaa puhumaan nuorten kanssa samaa kieltä.

Aikuistyö ja nuorten aikuisten työ
Moni Peterin lauluista kertoo tarinoita aikuisten ihmisten elämästä. Niinpä kutsut erilaisiin miesteniltoihin, aikuistyön ja nuorten aikuisten tilaisuuksiin ovat viime vuosina lisääntyneet. Ilokseen Peter on huomannut musiikkinsa kuuntelijoita olevan kaiken ikäisissä miehissä ja naisissa.

Jumalanpalvelukset
Luterilainen jumalanpalvelus on erityisen lähellä Peterin sydäntä. Hänen toiveensa on, että jumalanpalveluksissa voitaisiin kuulla yhä enenevissä määrin ”kansan kielellä” soitettua musiikkia. Hänen nähdäkseen tämä tarkoittaa pop-musiikin lisääntyvää käyttöä ja säestyssoitinvalikoiman laajentamista bändisoittimien suuntaan. Peterin bändillä on ollut ilo olla säestämässä erityismessujen lisäksi myös aamujumalanpalveluksia, ja seurakuntalaisilta on tullut ainakin soittajille asti yksinomaan kiittävää palautetta. Peter tekee mielellään artistivierailuja myös mies ja kitara -periaatteella sellaisiin jumalanpalveluksiin, joissa kanttori hoitaa virsien säestyksen.

 

Yksityistilaisuudet

Peterin ominta aluetta on suomenkielinen melodinen pop (esim. Juha Tapio, J.Karjalainen, Egotrippi, Sir Elwoodin hiljaiset värit) sekä hengellinen musiikki mukaan lukien hänen oma tuotantonsa. Ohjelmisto voidaan sopia aina tapauskohtaisesti, ja toki toiveita kuunnellaan mahdollisuuksien mukaan. Soittamalla tai sähköpostitse saatte parhaiten tietoa aikatauluista, hinnoista ja ohjelmistosta. Peter asuu Lempäälässä, mutta keikkailee ympäri Suomen.

Häät
Peter voi esiintyä hääjuhlassa, vihkitilaisuudessa tai molemmissa. Trubaduuri tai duo sopii pieneenkin tilaan, ja bändin voi muuttaa akustiseksi jos tilan puolesta on tarpeen. Kauttamme järjestyy erittäin laadukas äänentoisto, jolla pärjää isossakin tilassa.

Hautajaiset
Hautajaisissa Peter esiintyy yleensä mies ja kitara -periaatteella. Hän kokee tärkeänä asiana saada olla sanoittamassa omaisten surua musiikin keinoin. Peter voi laulaa siunaustilaisuudessa, muistotilaisuudessa tai molemmissa.

Syntymäpäivät, hääpäiväjuhlat ym.
Myös muunlaisiin tilaisuuksiin Peter tulee mielellään joko yksin tai useamman soittajan voimin. Lisätietoja saatte kontakti-sivun kautta.