Peter keikalle?

Tilasta ja tilanteesta riippuen Peter Joukaiselta löytyy monenlaisia kokoonpanoja. Pienellä kokoonpanolla esiintyessä laulujen sanoitukset ja tulkinta pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Bändillä puolestaan saadaan aikaan enemmän rytmiä ja sävyjä. Pääsääntöisesti äänentoisto löytyy omasta takaa, eikä siitä koidu merkittäviä lisäkustannuksia.

 

Seurakunnat

Peterillä on useiden satojen keikkojen kokemus omista konserteista ja säestystilaisuuksista. Peterin omat laulut kertovat nuoren aikuisen miehen elämästä, joten parhaan tarttumapinnan niihin löytävät ihmiset, joilla on jo vähän elämänkokemusta. Ilokseen Peter on saanut huomata, että hänen musiikkinsa kuuntelijoita on kaiken ikäisissä miehissä ja naisissa. Viime aikoina Peter on keikkaillut erityisen paljon triona yhdessä Laura-vaimonsa ja kitaristi-Mikon kanssa, mutta myös koko bändillä, yksin ja duona.

Yksityistilaisuudet

Peterin ominta aluetta on suomenkielinen melodinen pop (esim. Juha Tapio, J.Karjalainen, Egotrippi, Sir Elwoodin hiljaiset värit) sekä hengellinen musiikki mukaan lukien hänen oma tuotantonsa. Ohjelmisto voidaan sopia aina tapauskohtaisesti, ja toki toiveita kuunnellaan mahdollisuuksien mukaan. Soittamalla tai sähköpostitse saatte parhaiten tietoa aikatauluista, hinnoista ja ohjelmistosta. Peter asuu Lempäälässä, mutta keikkailee ympäri Suomen.

Häät
Peter voi esiintyä hääjuhlassa, vihkitilaisuudessa tai molemmissa. Trubaduuri tai duo sopii pieneenkin tilaan, ja bändin voi muuttaa akustiseksi jos tilan puolesta on tarpeen. Kauttamme järjestyy erittäin laadukas äänentoisto, jolla pärjää isossakin tilassa.

Hautajaiset
Hautajaisissa Peter esiintyy yleensä mies ja kitara -periaatteella. Hän kokee tärkeänä asiana saada olla sanoittamassa omaisten surua musiikin keinoin. Peter voi laulaa siunaustilaisuudessa, muistotilaisuudessa tai molemmissa.

Syntymäpäivät, hääpäiväjuhlat ym.
Myös muunlaisiin tilaisuuksiin Peter tulee mielellään joko yksin tai useamman soittajan voimin. Lisätietoja saatte kontakti-sivun kautta.